2012-03-11 08:49:53• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Kos, fogja szorosabbra pénzügyeit

Napi horoszkóp március 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szorosabbra kellene fognia a pénzügyeit. Jó úton halad, de még mindig volna min változtatnia. Nem feltétlenül a spórolásra kell gondolnia. Talán jobb alkupozíciót kellene felvennie az anyagiakat érintő tárgyalásokon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajlamos lehet arra, hogy túl hosszasan rágódik lelki problémákon. A legnagyobb baj az, hogy sosem azzal beszél, akivel a gondja van. Le kellene ülnie vele, mert a külső tanács félreviheti. Bármily jó szándékkal is adják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Legyen mértékletesebb! Nem ártana egy kis diéta, mert kezd elszaladni önnel a ló. Márpedig a tavasz közeledtén a formák is egyre jobban látszani fognak. És lehet, hogy végül önnek sem tetszik, amit lát, de a kedvesének sem!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hagyja, hogy mások is érvényesüljenek! Ön mostanában igen csak felvette a megmondó ember szerepét. És ez bizony nem mindig jön be a környezetének. Ha azonban vezető akar lenni, ehhez vállalnia kell a felelősséget is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kerülje az olyan embereket, akikről tudja jól, hogy nem egészen őszinték önnel. A hízelgés mindig céllal történik. Ez önmagában még nem baj, de mégsem jó csupa ilyennel körülvennie magát. Ez egyenes út a magányhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma hajlamos kissé pesszimistán látni a dolgokat: kilátástalannak érzi a helyzetét, pedig a lelke mélyén maga is tudja, hogy ez koránt sincs így. Annál is inkább, mert élete felfelé ívelő pályára állt. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Öntől szokatlan módon ma vitába szállhat valakivel, vagy a családjában végre kiáll az érdekeiért. Nagyon jól teszi! Az utóbbi időben túltengett önben a felelősségvállalás. Márpedig nem viselhet ön minden kockázatot és terhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hajlamos lehet ma a befelé fordulásra, az elmélyedésre. Ez jó, mert valóban szüksége is van rá. Értesse meg a családjával is, hogy most erre van szüksége. Azután este, dobja fel őket és a hangulatot egy kis muzsikával, tánccal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai este legyen a szórakozásé! Ön vérbeli mulatós magyar, ezért a tánc, a zene úgy tartozik hozzá a lelkéhez, mint a bor a kenyérhez a szent áldozásban. Hát intézze úgy, hogy legyen ma Krisztusé a napja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai este legyen a szórakozásé! Ön vérbeli mulatós magyar, ezért a tánc, a zene úgy tartozik hozzá a lelkéhez, mint a bor a kenyérhez a szent áldozásban. Hát intézze úgy, hogy legyen ma Krisztusé a napja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap a szerelemé! Kedvesével nagyon bensőséges órákat élhet át, amennyiben hajlandó magát átadni az érzésnek. Ha folyton csak hezitál, tartózkodik, őrzi magát, akkor mindent elszalaszthat, elveszíthet. Magát is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön talán túlságosan naiv. Ezért is van, hogy könnyen csalódhat valakiben, akit eddig barátjának vélt, akiben teljesen megbízott. Gondolkozzon el rajta: talán épp ön kínált félreérthető lehetőségeket neki, amivel aztán visszaélt.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: